|
Natur technológia › vizes tésztából készült péksütemények, party termékek:
- Nagyításhoz, kérjük kattintson a képekre! -
Korpás zsemle |
Súly: 50, 80 g |
|
Összetevő:
BL55 búzaliszt, víz, búzakorpa, élesztő, só, sütőszer (hordozóliszt, emulgeálószer E472 f, malátaliszt, amiláz enzim), cukor |
Vizes zsemle, kifli |
Súly: 50, 100 g |
|
Összetevő:
BL55 búzaliszt, víz, élesztő, só, sütőszer (hordozóliszt, emulgeálószer E472 f, malátaliszt, amiláz enzim), cukor |
Paprikás stangli és baquette |
Súly:
30, 50, 80, 100, 150, 250, 350, 500 g |
|
Összetevő:
BL55 búzaliszt, víz, élesztő, só, sütőszer (hordozóliszt, emulgeálószer E472 f, malátaliszt, amiláz enzim), cukor, színezőanyag: pirospaprika |
Egyenes kifli gubához szeletelve |
Súly: 100 g |
|
Összetevő:
BL55 búzaliszt, víz, élesztő, só, sütőszer (hordozóliszt, emulgeálószer E472 f, malátaliszt, amiláz enzim), cukor |
Vizes stangli |
Súly: 30, 50, 80, 100 g |
|
Összetevő:
BL55 búzaliszt, víz, élesztő, só, sütőszer (hordozóliszt, emulgeálószer E472 f, malátaliszt, amiláz enzim), cukor, felületén különféle szórással |
Mini baquettek |
Súly: 80, 100, 150 g |
|
Összetevő:
BL55 búzaliszt, víz, élesztő, só, sütőszer (hordozóliszt, emulgeálószer E472 f, malátaliszt, amiláz enzim), cukor, felületén különféle szórással |
Baquettek |
Súly: 250, 350, 500 g |
|
Összetevő:
BL55 búzaliszt, víz, élesztő, só, sütőszer (hordozóliszt, emulgeálószer E472 f, malátaliszt, amiláz enzim), cukor, felületén különféle szórással |
További vizes tésztából készült péksütemények, party termékek listázásához kattintson IDE.
Ugrás a lap tetejére
Vissza az előző oldalra
|