|
- Nagyításhoz, kérjük kattintson a képekre! -
Házi jellegű fehér kenyér |
Súly: 500, 750, 1000 g |
|
Összetevő:
BL 80 búzaliszt, víz, élesztő, só, sütőszer (búzaliszt, emulgeálószer E322, sütőszer E300, növényi zsiradék, amiláz enzim) |
Házi jellegő gömb kenyér |
Súly: 500, 1000, 1500 g |
|
Összetevő:
BL 80 búzaliszt, víz, élesztő, só, sütőszer (búzaliszt, emulgeálószer E322, sütőszer E300, növényi zsiradék, amiláz enzim) |
Paraszt cipó |
Súly: 1000 g |
|
Összetevő:
búzaliszt, víz, élesztő, só, sütőszer (búzaliszt, emulgeálószer E322, sütőszer E300, növényi zsiradék, amiláz enzim) |
Tétényi rozsos kenyér |
Súly: 400 g |
|
Összetevő:
búzaliszt, TLK búzaliszt, RLK búzaliszt, élesztő, só, ipari kovász (természetes kovász, savanyúságot szabályozó anyagok E270, E260, búzakorpa, rozsliszt, só, emulgeálószer E322, fűszerek), köménymag
|
Bajor rozskenyér |
Súly: 500 g |
|
Összetevő:
BL 80 búzaliszt, víz, RL125 rozsliszt, sütőszer (búzaliszt, emulgeálószer E322, sütőszer E300, növényi zsiradék, amiláz enzim), PS sötét sütőszer (rozsdara, rozsliszt, étkezési sav E270, emulgeálószer E322, E341, maláta kivonat, savanyúságot szabályozó E263), maláta kivonat, élesztő, só |
Burgonyás kenyér |
Súly: 500, 750, 1000 g |
|
Összetevő:
búzaliszt, víz, burgonyapehely, élesztő, só, sütőszer (búzaliszt, emulgeálószer E322, sütőszer E300, növényi zsíradék, amiláz enzim) |
Budafoki félbarna kenyér |
Súly: 500, 1000 g |
|
Összetevő:
búzaliszt, rozsliszt, víz, élesztő, só, sütőszer (búzaliszt, emulgeálószer E322, sütőszer E300, növényi zsíradék, amiláz enzim) |
Erzsébet kenyér |
Súly: 750 g |
|
Összetevő:
búzaliszt, rozsliszt, víz, élesztő, só, sütőszer (búzaliszt, emulgeálószer E322, sütőszer E300, növényi zsíradék, amiláz enzim) |
Rozsos korpás kenyér |
Súly: 500, 1000 g |
|
Összetevő:
búzaliszt, rozsliszt, víz, korpa, élesztő, só, sütőszer (búzaliszt, emulgeálószer E322, sütőszer E300, növényi zsíradék, amiláz enzim) |
További termékek listázásához, kenyerek kategóriában kattintson IDE.
Ugrás a lap tetejére
Vissza az előző oldalra
|